Ofte spurte spørsmål

FAQ

Finner du ikke svar på dine spørsmål? Kanskje du finner svarene her! Du må gjerne kontakte oss for ytterligere assistanse for noe du lurer på.

Viktig spørsmål! På mindre hjemmesideprosjekter ca. 6-10 uker avhengig av ditt eget bidrag. Større oppdrag med komplekse ønsker for funksjonalitet kan ta opp til 11-12 uker, men igjen avhengig av din egen innsats! Bruker du lang tid på evt tekstforfatting og korrektur blir fremdriften deretter. Vi har et stramt tidsskjema, gebyr for lang ventetid må derfor påregnes. Vi følger uansett oppsatt deadline der vi har inngått en gjensidig avtale. Vi er flexible.
Fra én uke til flere! Vi er gode på design, men du bestemmer "antall" korrekturer, uansett.
Det bestemmer du. Det meste går stort sett via e-post og telefon. Har du imidlertid behov for et møte eller f.eks opplæring i publiseringsløsningen Wordpress, avtaler vi dette.
Ja, vi hjelper deg med praktiske ting og spørsmål du måtte ha. Vi har imidlertid ikke fast ringetid eller kontakttid på dagtid! Har du behov for permanent hjelp i kortere eller lengre perioder til å oppdatere hjemmesidene eller legge til innhold, har vi en webmasteravtale du kan benytte deg av. Ellers, bare send e-post!
Ved avtaleinngåelse ber vi om et startdepositum på kr. 1000,- og hele hjemmesideprosjektet blir ferdigstilt før vi forlanger betaling for resten av oppdraget. Det lille depositumet er kun ment å være en forpliktelse og betales ikke tilbake ved avbrytelse i prosjektet. Hvis du ikke blir fornøyd med utkastene vi sender ved avtaleinngåeelse, blir depositumet tilbakebetalt. Der en hjemmeside er midt i prosjektet eller ferdig og betaling uteblir sendes et krav til betaling, evt. til inkasso ved mislighold. Etter første korrektur er et hjemmesideprosjekt godkjent.
En hjemmeside inneholder alltid personlige preferanser, og behovene er individuelle fra gang til gang og umulig å definere, både i omfang og pris. Startprisen for et prosjekt fra Webprofilen er uansett kr. 9990,- for full hjemmeside inkl design med Wordpress og fra kr. 4990,- for en webplakat med statiske html-sider, inkl design. Vis priser. eller kontakt oss for prisforespørsel for et oppdrag.
Ja, i den forstand at man må skille mellom webleverandører som tilbyr domene, e-post og webhotell (rene domeneleverandører/registrar) og webtjenester som tilbyr design og webutvikling. Webprofilen er ikke en domeneleverandør, men har et samarbeid med flere slike tilbydere. Er du misfornøyd med din nåværende domeneleverandør ordner vi alt det praktiske for å bytte til en bedre løsning.
Nei, absolutt ikke. Har du en liten virksomhet som kun skal være en informasjonsside for tjenester du tilbyr og der du ikke har hyppige oppdateringer, anbefaler vi statiske hjemmesider, gjerne med et kontaktskjema, bilder og relevant info på mellom 1 til 9 sider (Webplakat). Dette er best for både søkemotorer og kostnadsmessig.
Vi trenger tilgang til din server via FTP og en e-postadresse dere disponerer. E-postadressen kan være av typen gmail, hotmail, osv, men fortrinnsvis anbefales en e-postadresse fra deres eget domene siden denne også blir brukt i markedsføring. Skal hjemmesiden ha en publiseringsløsning eller andre dynamiske løsninger må vi også ha tilgang til en database, typisk SQL.
Et minimum er navnet på din bedrift, organisasjon, klubb eller det hjemmesiden skal gjenspeile, samt logo og eventuelt slagord som skal følge med, pluss en liten setning som beskriver det du ønsker formidlet. Resten ordner vi. Har du spesifikke bilder og tekster selv som skal være på hjemmesiden, og kanske ideer om menytekst og dedikert innhold, lager vi hjemmesiden selvfølgelig utfra dette.
Ja, vi lager tilpassede hjemmesider for det markedet og språket du ønsker, gjennomgående i hele nettstedet; cgi-, login-, download-, membersites-, osv. Gjerne i kombinasjon med språkvalg. Kontakt oss.
Det er en såkalt "webplakat" bestående av èn eller flere enkeltsider som kan inneholde tekst, bilder og/eller video, samt kontaktskjema. Denne koster fra kr. 4990,- og er alltid en statisk løsning med din egen tekst og bilder. Veiledende og grunnleggende priser ser du på forsiden.
Ja, vi kan migrere ditt nettsted fra en slik publiseringsplattform til en ny og moderne wordpress-plattform. Vi tar 450,-/timen for denne tjenesten.