Last ned som PNG, SVG, EPS eller PDF

QR-kode Generator

PayPal, kart, e-post, telefon/sms, wi-fi, visittkort (v-card) og flere andre.

QR-kode med trykkeri kvalitet

Lag din egen QR-kode med ulike kode-alternativ som PayPal salgsinfo, kartplassering, e-post, telefon/sms, wi-fi, visittkort (v-card), med flere. Last deretter ned QR-koden som PNG-fil, SVG-fil, EPS-fil eller som PDF.

Du kan laste opp din egen logo som vil vises midt i QR bildet, eller bruke et sosialt-media ikon. Vi har 4 ferdiglagde logo-ikoner fra Twitter, Facebook, LinkedIn og Google. Klikk krysset (standard valg) om du ikke ønsker noe bilde. Fyll inn data for QR og klikk til slutt på "Generer QR-kode" til venstre under QR-bildet.

Last opp

Du kan angi en kartplassering ved å oppgi adresse eller breddegrad og lengdegrad. Markøren på kartet kan i tillegg flyttes til ønsket posisjon ved å holde inne venstre musetast og dra markøren til ønsket destinasjon.

Lag en predefinert e-postmelding som sendes ved skanning av QR-koden.

Fritekst kan være alt du ønsker å formidle i form av tekst. Mottakere som skanner QR-koden får opp denne teksten.

Oppgi data for ditt telefonnummer. Mottakere får kun oppgitt et telefonnummer de skal ringe.

Legg inn dine preferanser for kontakt over SMS. Ved å benytte landkode kan QR-koden brukes globalt. Fritekst er teksten i selve SMSen du ønsker mottaker skal motta.

Har du ofte besøkende som får tilgang til et datanettverk eller avgrenset bruk av nettverket kan du angi dine data for bruk av nettverket.

V-Card er et standardisert filformat for elektroniske visittkort. V-Card brukes oftest i E-post, SMS ogg MMS og inkluderes ofte på jobbrelaterte internettsider og i elektroniske CV-er.

Lag en QR-kode som gjengir et spesifikt produkt du selger/tilbyr med ønsket informasjon for videre handling for den som skanner QR.

Email address to receive payments
NOK
%